Overslaan en naar de inhoud gaan

Werken bij STEF

Bouw aan uw toekomst

Als u uw carrière een boost wilt geven of tot de arbeidsmarkt wilt toetreden, bent u aan het juiste adres. Bent u klaar om te ontdekken wat wij u bij STEF allemaal te bieden hebben?
Wie zijn wij?

Wie zijn wij?

Wij zijn een team, dat elke dag de uitdagingen aangaat van de constant veranderende wereld van de Supply Chain. Uw competenties en kennis zijn cruciaal voor STEF. Daarom zorgen wij ervoor dat u zich optimaal kunt ontwikkelen. Bij STEF wachten u vele uitdagingen: innoveren, ontwikkelen, transformeren, internationaliseren ... Dagelijkse kost voor onze medewerkers.

Ontdek onze beroepen!

Bekijk de vacatures

Houdt u van klantencontact?

Chauffeur (m/v)

De weg is mijn bondgenoot – dankzij de weg kom ik in contact met mijn klanten. Mijn dagelijkse taken: op de juiste plek, het juiste moment zijn en een kwalitatief hoogwaardige dienstverlening garanderen waarbij de koudeketen gerespecteerd wordt.

Salesmedewerker

Om aan de behoeften van mijn klanten te voldoen, zitten er wel 1.000 ideeën in mijn hoofd. Ik pik er altijd wel één uit dat er perfect op aansluit. Elke klant is een nieuwe uitdaging! Met in het vooruitzicht: een vertrouwensband op lange termijn. 

Bekijk de vacatures
Bekijk onze vacatures

Werken in teams

Teammanager (m/v)

Het werk organiseren en de teams stimuleren – dat is elke dag weer mijn uitdaging. Ik help mijn medewerkers om het beste van zichzelf te geven voor onze klanten. Dat is de sleutel om onze beloften na te komen op het gebied van kosten, kwaliteit en deadlines! Mijn teams motiveren is mijn sterke punt!

Orderpicker (m/v)

Ik ben zorgvuldig en methodisch: de bestelling vertrekt compleet en op tijd, en de koudeketen wordt gerespecteerd. Nauwkeurig en efficiënt? Ja, daarin herken ik mezelf!

Projectleider knowhow (m/v)

Ik ken de geheimen van de meest efficiënte uitbatingsschema's, ik ontcijfer de productieplannen van de klant en zorg ervoor dat die plannen verbeterd worden. Ik ben prestatiegericht!

Bekijk onze vacatures
Solliciteren

STEF is het ideale bedrijf voor u als:

  • u enthousiast en ondernemend bent
  • u bij het uitvoeren van uw taken proactief en veeleisend bent
  • u gemotiveerd raakt door nieuwe uitdagingen
  • u nieuwe avonturen wilt beleven
  • u zich met onze waarden kunt vereenzelvigen
Solliciteren