Overslaan en naar de inhoud gaan

Voedingsbedrijven

Een specialist ten dienste van de industrie

Onze sleutelwoorden: operationele uitmuntendheid en nabijheid. Dankzij ons netwerk, onze expertise en de inzet van onze teams komen wij elke dag opnieuw tegemoet aan de behoeften van onze klanten in de voedingsindustrie. Wij kennen de voedingsindustrie door en door, volgen de ontwikkelingen binnen de sector op de voet en staan dag en nacht ten dienste van de eindklant.

Waarom kiezen voor STEF?

De supply chain is een essentiële schakel in uw waardeketen. Met meer dan 30 jaar ervaring in temperatuurgecontroleerd transport binnen de voedingssector kunnen wij aan de meest uiteenlopende behoeften van onze klanten voldoen. Met onze efficiëntie als specialist in transport en logistiek heeft u een stapje voor. Wij optimaliseren de opslag en het transport van uw producten, zorgen voor kortere levertijden en verzekeren u tegelijk de nodige flexibiliteit.

Neem contact op

3 temperaturen

Wij bewaren voedingsmiddelen onder drie temperaturen: verse, diepgevroren en droge producten. Dankzij onze knowhow vormen wij de link tussen alle spelers binnen de voedingsindustrie, de distributiesector en de horeca.

Al onze vestigingen