Overslaan en naar de inhoud gaan

Food Service

STEF ten dienste van de horeca

Wij beheren het transport onder drie temperaturen voor onze eindklanten. Bovendien bieden onze vestigingen ondersteuning aan bloeiende horeca-eigenaars dankzij onze aanwezigheid in heel België.

Waarom kiezen voor STEF?

De consument wordt steeds veeleisender. Daar kunnen we niet om heen. De supply chain wordt dan ook geconfronteerd met steeds strengere eisen op het vlak van personalisatie, diversiteit en kwaliteit binnen de sector. Ze is genoodzaakt om een antwoord te bieden op deze groeiende behoefte aan gepersonaliseerde dienstverlening. Bovendien is er door de strenge vereisten in betrouwbaarheid en stiptheid nood aan een degelijke coördinatie van diensten en temperatuurgecontroleerd transport. Daarnaast moet er bijzondere aandacht worden geschonken aan de communicatie met restaurants en traiteurs.
Daarom biedt STEF een totaaloplossing aan: logistieke dienstverlening, beheer van voorraad en supply chain alsook financiële administratie. Dankzij onze flexibele en deskundige teams, die altijd ten dienste staan van de klant, kunnen wij aan deze behoeften tegemoetkomen terwijl wij tegelijk de kwaliteits- en veiligheidsnormen strikt naleven.

Neem contact op

Levering in de stad Brussel

Om aan uw behoeften voor leveringen in het hartje Brussel te voldoen, hebben wij een 'last-mile delivery' oplossing ontwikkeld voor de levering van verse producten.

Wilt u graag meer weten?