Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF zet zich in voor het klimaat

Logo Moving Green

STEF heeft jaren geleden al de energietransitie ingezet wat tot overtuigende resultaten heeft geleid. De Groep is zich ervan bewust dat zij haar inspanningen voor het milieu moet opvoeren en presenteert daarom haar nieuwe klimaatprogramma “Moving Green”.

Objectif climat

Ons doel is de uitstoot van broeikasgassen van onze voertuigen tegen 2030 met 30% te verminderen. Dit willen wij bereiken door onze transportplanning te optimaliseren, het brandstofverbruik van onze voertuigen te verminderen en voorkeur te geven aan alternatieve energiebronnen.

Objectif climat

Ons doel is tegen 2025 in onze gebouwen 100% koolstofarme energiebronnen te gebruiken. Dit willen wij bereiken door ons verbruik te verminderen met behulp van ons energiemanagementsysteem en het gebruik van zonnepanelen.

Objectif climat

Wij willen onze onderaannemers steunen in een meer milieuvriendelijke aanpak. 

Deze doelstellingen zullen worden uitgewerkt in programma’s waarmee elke medewerker – ongeacht zijn of haar functie – zich optimaal kan inzetten om de CO2-voetafdruk van de Groep te verminderen.

Deze verbintenissen worden ondersteund door de Raad van Bestuur en luiden de start in van een belangrijke transformatie binnen onze onderneming. Ze zijn de concrete uitwerking van onze visie op de rol en de verantwoordelijkheden van de STEF Groep om een antwoord te bieden op de uitdagingen van vandaag en morgen.
 

Picto téléchargement  Letter of Commitment lezen

Picto téléchargement  Het persbericht lezen