Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadsdistributie

STEF levert uw verse producten in hartje Brussel!

Het centrum van onze hoofdstad bruist van bedrijvigheid. Brussel staat, net als alle andere grote steden in Europa, voor een uitdaging van formaat: het stadscentrum herbevoorraden maar dan liefst zonder overlast. Met onze 'last-mile delivery' komen wij tegemoet aan deze vraag en bereiken we al uw verschillende klanten.

Met onze 'last-mile delivery' kunnen we de CO2-uitstoot maar ook de geluidsoverlast verminderen door het gebruik van voertuigen die speciaal zijn aangepast aan het verkeer en de parkeermogelijkheden in het stadscentrum. We bedienen alle soorten klanten, ongeacht de omvang: restaurants, buurtwinkels, groothandelaars, voedingsbedrijven ... De levertijden worden bovendien afgestemd op de specifieke noden van uw activiteiten.

Neem contact op

Gauthier Morel, algemeen directeur van STEF België: "Dankzij onze positie als specialist in gekoeld transport van voedingsmiddelen is de STEF Groep uitstekend geplaatst om het hoofd te bieden aan de uitdagingen op het vlak van milieu en stadslevering. We hebben onze logistieke activiteiten uitgebreid en dit nieuwe platform in het centrum van Brussel gebouwd om beter te kunnen inspelen op de verwachtingen van onze klanten in de voedingsindustrie. Wij bieden onze klanten een hoogwaardige 'last-mile delivery' dienst aan die de specifieke levertijden ook garandeert."

Deze site maakt gebruik van cookies om het publiek te meten en de ervaring te verbeteren.

Door verder te navigeren op deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons cookiebeleid. Voor meer informatie, klik hier