Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze vestigingen in België

Een strategisch netwerk

Dankzij de strategische ligging van onze vestigingen in België en Europa bevinden we ons in de nabijheid van de producenten en distributeurs. Zo kunnen we onze klanten helpen om duurzame oplossingen te ontwikkelen. STEF België telt 450 medewerkers en heeft 6 vestigingen: in Saintes (2), in Courcelles, in Gent, in Brussel en in Luik.

Het Belgische netwerk

In het hart van Europa neemt het Belgische netwerk van STEF een belangrijke plaats in voor het internationale transport. Omdat onze vestigingen zich in de nabijheid van producenten en distributeurs bevinden, kunnen we ook tegemoetkomen aan de behoeften van onze nationale klanten. We beschikken over een uitgebreid dienstenaanbod dat is afgestemd op zowel de nationale als internationale markt.

Onze vestigingen

Saintes: het kruispunt

Op zo'n 25 km van de hoofdstad, waar drie hoofdwegen richting Antwerpen, Brussel en Charleroi elkaar kruisen, nemen de vestigingen van STEF een absolute leiderspositie in binnen de Belgische transport- en logistieke sector.

STEF Logistics Saintes staat in voor de opslag van verse en diepgevroren voedingsproducten, terwijl STEF Transport Saintes een cross-dockingplatform voor verse voedingsproducten biedt. In 2018 breidde STEF Transport Saintes haar capaciteit met 50% uit. Het platform voor verse goederen (+2 °C / +4 °C) heeft nu een totale oppervlakte van 7500 m².