Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze bestaansreden

Sinds de oprichting van STEF in 1920 worden wij gedreven door een sterk ondernemingsproject : de voedselvoorziening van de bevolking verzekeren.

Dit geeft ons een essentiële rol, die wij tot uitdrukking brengen in onze bestaansreden : 

Teams die zich dagelijks inzetten voor duurzame en veilige toegang tot voedseldiversiteit voor iedereen.

Onze bestaansreden weerspiegelt wie we zijn, wat ons onderscheidt en wat ons drijft. Het drukt de visie en ambitie van onze Groep uit. Het bevestigt de economische en sociale rol die ons bedrijf vervult. het is de gemeenschappelijke noemer van de ambitiesvan alle medewerkers en managers. 

Onze manifest

Al meer dan 100 jaar zorgen wij voor een essentiële missie : de voedselvoorziening van miljoenen Europeanen garanderen. Wij zitten in het hart van de voedingsketen. Wij bewaren, verpakken en vervoeren de producten die dagelijks hun weg naar het bord van de consument vinden. 

Wij werken samen met producenten, distributeurs en restauranthouders. Wij voorzien miljoenen consumenten die aan hun wensen en eisen voldoen.

Wij stelen ons ten dienste van onze klanten met enthousiasme, respect, betrouwbaarheid en prestaties. Wij zijn trots om onze klanten te helpen groeien en hun partner te zijn om nieuwe markten te bereiken. Samen met hen bouwen we aan de Supply Chain van morgen, steeds betrouwbaarder, verbonden en met respect voor het milieu.

Wij zetten ons elke dag in om onze activiteiten te verduurzamen, zodat ook toekomstige generaties kunnen blijven genieten van divers voedingsaanbod.

Wij zijn STEF, onze 22 000 collega's, zijn gedreven om iedereen de vrijheid te geven om zorgeloos te genieten van voeding

De 3 pijlers van ons bestaansreden

Onze waarden

Enthousiasme

Omdat onze missie ten dienste van de bevolking zinvol is, voeren wij die met trots en optimisme uit. 

Respect

Luisteren en betrokkenheid zijn de sleutel tot ons langdurige vertrouwen met onze klanten, werknemers, partners en alle belanghebbenden.  

Betrouwbaarheid

In de missies die wij dagelijks uitvoeren, tonen wij maximale inzet en zorgen wij ervoor dat wij handelen met hoge normen en deskundigheid. 

Performanties

Wij worden gedreven door zin voor ondernemerschap en uitdaging. Om de veranderingen in onez sector bij te houden en de ontwikkeling van onze Groep te waarborgen, stellen wij ons ambitieuze doelen en geven wij onszelf de middelen om die samen te bereiken.