Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons MVO beleid

STEF: uw duurzame groeipartner

Maatschappelijk verantwoord ondernemen is niet zomaar een buzzwoord binnen STEF: het zit diepgeworteld in ons bedrijf.

Bij STEF heeft 'duurzaamheid' meerdere invullingen: financiële duurzaamheid waarnaar we streven bij de aankoop van onroerend goed, maar ook duurzaamheid op het vlak van milieu waarbij we op zoek gaan naar de efficiëntste oplossingen om onze impact op het milieu tot een minimum te beperken.

Innoveren

We zijn ons bewust van de grote uitdagingen waarmee we door de klimaatverandering worden geconfronteerd. Daarom leven we een daadkrachtig en duurzaam milieubeleid na. We zijn voortdurend op zoek naar oplossingen die de impact van onze activiteiten op het milieu beperken:

  • minder uitstoot van broeikasgassen: opleiding in zuinig rijden, gebruik van nieuwe, minder vervuilende vervoersmiddelen (bakfietsen, driewielers,…), consolidatie van transportstromen enz.
  • minder gebruik van hulpbronnen: plaatsing van zonnepanelen in Saintes, hergebruik van regenwater voor de reiniging van vrachtwagens en afvalrecyclage
  • beperkte geluidshinder, vooral in stadscentra: onderzoek naar nieuwe leveringsmethode.
STEF's MVO-manifest

STEF : de teams van morgen

Dankzij onze medewerkers, hun waarden en hun inzet kan STEF zijn klanten een hoogwaardige service garanderen. Zowel qua opleiding als professionele ontwikkeling willen we hen de nodige ondersteuning bieden met één doel voor ogen: uitmuntendheid. Wij staan voor gelijke kansen en zetten in op diversiteit: elke werknemer heeft de mogelijkheid om zich te ontplooien en door te groeien in ons bedrijf. Het gelijkekansenbeleid is zichtbaar in onze leidinggevende posities en we werken voortdurend aan diversiteit binnen onze teams. We helpen onze medewerkers groeien door opleidingsprogramma's aan te bieden in het Institut des Métiers du Froid, ons opleidingsinstituut. Binnen onze missie hechten we een groot belang aan de opleiding van onze medewerkers.

STEF's QHSSE Policy

Onze certificaten