Overslaan en naar de inhoud gaan

Stadsdistributie

STEF levert uw verse producten in hartje Brussel!

Het centrum van onze hoofdstad bruist van bedrijvigheid. Brussel staat, net als alle andere grote steden in Europa, voor een uitdaging van formaat: het stadscentrum herbevoorraden maar dan liefst zonder overlast. Met onze 'last-mile delivery' komen wij tegemoet aan deze vraag en bereiken we al uw verschillende klanten.

Met onze 'last-mile delivery' kunnen we de CO2-uitstoot maar ook de geluidsoverlast verminderen door het gebruik van voertuigen die speciaal zijn aangepast aan het verkeer en de parkeermogelijkheden in het stadscentrum. We bedienen alle soorten klanten, ongeacht de omvang: restaurants, buurtwinkels, groothandelaars, voedingsbedrijven ... De levertijden worden bovendien afgestemd op de specifieke noden van uw activiteiten.

In 2021 zetten we een voertuig op gecomprimeerd aardgas (CNG) in om in het centrum van Brussel aan kleinhandelaars en restauranthouders te leveren. Dit nieuwe voertuig stelt ons in staat: 

  • Onze CO2-voetafdruk 30% te verkleinen 
  • Onze geluidsoverlast te halveren
  • Onze uitstoot van fijn stof te halveren 
Neem contact op

Gauthier Morel, algemeen directeur van STEF België: "Dankzij onze positie als specialist in gekoeld transport van voedingsmiddelen is de STEF Groep uitstekend geplaatst om het hoofd te bieden aan de uitdagingen op het vlak van milieu en stadslevering. We hebben deze dienst ontwikkeld om beter te kunnen inspelen op de verwachtingen van onze klanten in de voedingsindustrie. Wij bieden onze klanten een hoogwaardige 'last-mile delivery' dienst aan die de specifieke levertijden ook garandeert."