Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze logistieke oplossingen

Dankzij onze verworven ervaring, marktkennis en duidelijke visie voor de toekomst zijn wij een ideale partner voor het beheer van uw supply chain. Voor onze klanten is dit namelijk een zeer belangrijke factor om te kunnen groeien in een voedingssector die voortdurend evolueert.

Een flexibele en geoptimaliseerde logistiek?

Wij bieden u een uitgebreid scala aan logistieke diensten, van opslag tot orderpicking, afgestemd op uw producten om hun integriteit te behouden. Wij verschaffen u volledige controle over uw processen, zodat uw logistiek een hefboom wordt voor de ontwikkeling van uw bedrijf.

Omdat uw sector mogelijk onderhevig is aan sterke seizoensinvloeden, houden wij ook rekening met de variabiliteit van uw verkopen en helpen wij u bij het omgaan met piekactiviteiten.

Wij brengen onze expertise op het gebied van co-packing in. Om meer waarde toe te voegen aan uw logistieke keten, kunnen wij het beheer van uw promoties en voorraden verzorgen, evenals aangepaste diensten zoals verpakking, etikettering of de samenstelling van displays, dankzij onze beschutte werkplaatsen in onze magazijnen.

Voor eenvoudig beheer kunt u uw logistiekin realtime volgen met onze speciale digitale oplossingen.

Tot slot zetten wij onze logistieke oplossingen in voor een duurzamere supply chain en dragen wij samen met u bij aan de strijd tegen klimaatverandering, onder andere door de Co2-voetafdruk van uw activiteiten te optimaliseren.

Contacteer ons

Heeft u behoefte aan real-time tracking van uw activiteiten?

Wij bieden u digitale oplossingen aan:

  • een gepersonaliseerde klantenservice
  • een WMS en TMS toegewijd aan de voedseltoeleveringsketen
  • real-time tracking van producten
  • een productherinneringssysteem
  • integratie met uw ERP-systemen
Neem contact op

Het klantenportaal van STEF

STEF biedt zijn klanten een speciaal portaal aan. Hierop kunt u in real time de transportplanning, de voorbereiding van de verzending van uw goederen alsook de eigenlijke verzending opvolgen. 
Daarnaast is het mogelijk om via eenzelfde tool commerciële, financiële en administratieve informatiestromen te groeperen:

  • Supply Chain Management: beheer van leveranciersrelaties en bestellingen
  • Reporting en werkstroombeheer: opvolging en traceerbaarheid van zendingen, analyse van commercieel beheer, KPI-dashboards, administratieve en financiële stromen.
  • Eenvoudig, snel en zelfstandig!
STEF klantenportaal