Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze logistieke oplossingen

Dankzij onze verworven ervaring, marktkennis en duidelijke visie voor de toekomst zijn wij een ideale partner voor het beheer van uw supply chain. Voor onze klanten is dit namelijk een zeer belangrijke factor om te kunnen groeien in een voedingssector die voortdurend evolueert.

Waarom kiezen voor STEF ?

Onze logistieke oplossingen gaan verder dan alleen opslag, voorbereiding en levering van goederen. Om te kunnen vertrouwen op de supply chain van verse voedingsmiddelen, kiest u voor een deskundige en betrouwbare partner met een volledig temperatuurgecontroleerd netwerk waarmee de kwaliteit en de koudeketen volledig worden gewaarborgd.

Daarnaast brengen wij u onze expertise op het vlak van co-packing. Wij beheren uw promoties, evenals de verpakking en etikettering van uw goederen of het opbouwen van uw displays. Dit alles wordt uitgevoerd in samenwerking met een beschutte werkplaats aanwezig op onze vestiging. De beschutte werkplaats is een economische productie-eenheid die werknemers met een handicap in staat stelt om een ​​bezoldigde beroepsactiviteit uit te oefenen in omstandigheden die aangepast zijn aan hun mogelijkheden.

Contacteer ons

Audit, onderzoek en advies

Vanaf uw productie tot de levering aan handelaars draagt STEF bij aan de optimalisatie van uw supply chain dankzij zijn expertise in:

  • onderzoek en engineering
  • outsourcing
  • compatibiliteit tussen informatiesystemen
  • gepersonaliseerde audits van onze infrastructuren en informatiesystemen
Neem contact op

Het klantenportaal van STEF

STEF biedt zijn klanten een speciaal portaal aan. Hierop kunt u in real time de transportplanning, de voorbereiding van de verzending van uw goederen alsook de eigenlijke verzending opvolgen. 
Daarnaast is het mogelijk om via eenzelfde tool commerciële, financiële en administratieve informatiestromen te groeperen:

  • Supply Chain Management: beheer van leveranciersrelaties en bestellingen
  • Reporting en werkstroombeheer: opvolging en traceerbaarheid van zendingen, analyse van commercieel beheer, KPI-dashboards, administratieve en financiële stromen.
  • Eenvoudig, snel en zelfstandig!
STEF klantenportaal