Overslaan en naar de inhoud gaan

Internationaal transport

Uw snelweg naar de Europese markt

Met onze internationale transportstromen slaan we een brug naar de rest van Europa voor de export van uw voedingsproducten. Dankzij dit Europese netwerk en onze ervaring van ruim 30 jaar bieden wij u een flexibele dienstverlening aan die rekening houdt met uw specifieke behoeften.

STEF in Europa

Waarom kiezen voor STEF?

Wij verbinden de nationale netwerken onderling zodat u dichter bij uw leveranciers en klanten staat. Tegelijkertijd verzekeren we in heel Europa een uniforme hoogwaardige dienstverlening. Dankzij ons netwerk van 246 vestigingen en een performant ophaalsysteem kunnen we de levertijden inkorten.

Wij passen ons aan uw behoeften aan en bieden verschillende transportoplossingen ongeacht het volume of het seizoensgebonden karakter van uw activiteiten.

Als u kiest voor STEF, dan kiest u voor:

  • eenvoud dankzij één uniek contactpersoon voor al uw Europese stromen
  • nabijheid in combinatie met een uitgebreid netwerk en een goed inzicht in de behoeften van uw klanten
  • betrouwbaarheid met duidelijke levertermijnen, naleving van de koudeketen en opvolging van uw zendingen.
Neem contact op

Export

Wij zijn actief in 15 Europese landen en garanderen dus een homogeen geografische dekking om de internationale groei van uw bedrijf een duw in de rug te geven.

Wij zijn gespecialiseerd in groepage transport, deelpartijen of volle vrachten naar distributiecentra of rechtstreeks naar verkooppunten.

Neem contact op

Wij begeleiden u naar het Verenigd Koninkrijk!

STEF biedt u een nieuw magazijn in Nazareth met de vergunning van een goedgekeurde laadplaats. 
Uw voordelen: 

  • Geen aanbieding van uw goederen op het douanekantoor 
  • Tijdsbesparing en kostenvermindering 
  • Dagelijkse vertrekken en leveringen: A/B en A/C
  • Vervoer van verse en diepgevroren producten
Neem contact op

Import

Dankzij STEF hebt u contact met meer dan 100 000 voedingsbedrijven en kunt u rekenen op een consistente dienstverlening. Omdat wij over vestigingen beschikken in de buurt van uw leveranciers, waar ook in Europa, kunt u snel en gemakkelijk importeren: via een rechtstreekse ophaling bij de leverancier of via tussenkomst van één van onze consolidatiecentra. U beslist wat het beste is voor uw bedrijf en wij zorgen voor uw herbevoorrading dankzij ons uitgebreid netwerk met vertrekpunten in 11 landen.

Neem contact op