Overslaan en naar de inhoud gaan

Onze logistieke oplossingen

Onze logistieke oplossingen

Dankzij onze verworven ervaring, marktkennis en duidelijke visie voor de toekomst zijn wij een ideale partner voor het beheer van uw supply chain. Voor onze klanten is dit namelijk een zeer belangrijke factor om te kunnen groeien in een voedingssector die voortdurend evolueert.

Neem contact op

Waarom kiezen voor STEF?

STEF staat in voor het beheer van gestockeerde en 'just in time' voedingsmiddelen onder diverse temperaturen en maakt hierbij gebruik van logistieke oplossingen op maat van de voedingsindustrie, handelaars en horeca-eigenaars.

Wij staan in voor het beheer van herbevoorrading, opslag, verscheping en planning van de leveringen.
Bovendien kunt u op onze expertise in copacking rekenen. Om u een logistieke keten met een meerwaarde te bieden, beheren wij uw promoties en voorraden, en verlenen wij ook aangepaste diensten zoals verpakking, etikettering of samenstelling van displays. Hiervoor doen we een beroep op de maatwerkbedrijven* in onze magazijnen.

* maatwerkbedrijven is een productiewerkplaats waar arbeiders met een beperking een betaalde professionele activiteit uitoefenen in werkomstandigheden die aan hun mogelijkheden zijn aangepast.

Neem contact op
Neem contact op

Audit, onderzoek en advies

Vanaf uw productie tot de levering aan handelaars draagt STEF bij aan de optimalisatie van uw supply chain dankzij zijn expertise in:

  • onderzoek en engineering
  • outsourcing
  • compatibiliteit tussen informatiesystemen
  • gepersonaliseerde audits van onze infrastructuren en informatiesystemen
Neem contact op
STEF klantenportaal

Het klantenportaal van STEF

STEF biedt zijn klanten een speciaal portaal aan. Hierop kunt u in real time de transportplanning, de voorbereiding van de verzending van uw goederen alsook de eigenlijke verzending opvolgen. 
Daarnaast is het mogelijk om via eenzelfde tool commerciële, financiële en administratieve informatiestromen te groeperen:

  • Supply Chain Management: beheer van leveranciersrelaties en bestellingen
  • Reporting en werkstroombeheer: opvolging en traceerbaarheid van zendingen, analyse van commercieel beheer, KPI-dashboards, administratieve en financiële stromen.
  • Eenvoudig, snel en zelfstandig!
STEF klantenportaal