Overslaan en naar de inhoud gaan

Ons personeelsbeleid

Menselijkheid in het hart van ons model

STEF stelt de mens centraal bij zijn aanwervingen. De groep heeft een personeelsbeleid opgezet, dat talenten valoriseert en aan iedereen de middelen beschikbaar stelt om een carrière op te bouwen volgens zijn of haar mogelijkheden. Wij begeleiden onze werknemers bij hun opleiding en loopbaanontwikkeling. We werken samen om de sociale en culturele diversiteit van ons team te versterken. Werken bij STEF betekent ervaringen delen met dynamische en innoverende medewerkers, die elkaar ondersteunen. Kom met ons kennismaken!
Onze medewerkers participeren

Deelnemen en participeren

Wij zijn toegewijd aan onze werknemers, daarom kunnen zij deelnemen in het succes van het bedrijf: werknemers kunnen aandeelhouders worden. Dit systeem is een wezenlijk onderdeel van de geschiedenis en de bedrijfscultuur van de groep. Wij beschouwen een hoog aantal aandeelhoudende werknemers als een instrument om de doeltreffendheid van STEF binnen haar activiteit te versterken.
Dit model weerspiegelt al 25 jaar de betrokkenheid van de groep bij zijn medewerkers.

Diversiteit

Diversiteit: een prioriteit

STEF is zich ervan bewust dat diversiteit een troef is en de drijvende kracht achter efficiëntie. Onze onderneming stimuleert een bedrijfscultuur die alle soorten diversiteit respecteert: zichtbaar en onzichtbaar. Iedereen krijgt binnen de organisatie dezelfde mogelijkheden voor toegang tot werk en ontwikkeling, in alle landen waar de groep actief is. STEF wil dat iedereen zich op zijn plaats voelt en zijn potentieel ten volle kan ontwikkelen.
Een speciaal team, dat onder de HR directie valt, ziet erop toe dat deze principes worden nageleefd en bevorderd.

Interne STEF-opleiding

Middelen beschikbaar stellen

Ons opleidingsbeleid is gericht naar de toekomst. Wij bereiden ons voor op transformaties en behoeften van de arbeidsmarkt. Zo vergroten we de inzetbaarheid en het enthousiasme van de teamleden.
Dankzij gecertificeerde opleidingsprogramma’s, is het mogelijk om u intern te ontwikkelen. Hiermee worden zowel persoonlijke als professionele competenties verrijkt.
70 % van de kader- en directiefuncties worden via interne promotie ingevuld.
Werknemers, op alle niveaus, worden gedurende hun hele carrière begeleid. Met deze begeleiding kunnen medewerkers zich ervan verzekeren dat hun verlangens overeenkomen met de behoeften van STEF. Begeleiding schept de voorwaarden voor een sterke betrokkenheid.

Kom bij ons werken!

Kom bij ons werken!

STEF is een succesvol en internationaal bedrijf. Ons succesrecept bestaat al een decennia uit: rendement, duurzame groei, internationale ontwikkeling en het delen van ons succes met onze medewerkers. Wij dragen een kwaliteitscultuur uit: u ontwikkelt in een stimulerende omgeving, omringd door veeleisende en enthousiaste professionals. Onze beloften stroken met onze waarden. Wij bevestigen onze rol van een bedrijf dat solidair is met mensen binnen de verschillende landen. Wij zetten ons nét zo in voor onze medewerkers als voor onze klanten.
Menselijke ontwikkeling staat centraal bij STEF. Wij willen u de mogelijkheid geven om uzelf te ontwikkelen en de regie van uw carrière in eigen handen te nemen. We bouwen samen aan uw loopbaan.

Ik solliciteer