Overslaan en naar de inhoud gaan

STEF Graduate Program

Klaar om uw eigen grenzen te verleggen?

Wij vinden dat de mens het belangrijkste element is bij de ontwikkeling van het bedrijf. Daarom zijn wij constant op zoek naar jonge gediplomeerde en getalenteerde starters, die zich bij ons intern kunnen ontwikkelen – om de managers van morgen te worden!
Het hogeronderwijsprogramma van STEF komt voort uit deze verbintenis: dankzij ons systeem van selectie en professionele ontwikkeling, hebben jonge afgestudeerde starters een unieke ervaring en kunnen ze leidinggevende functies opnemen.

Maak deel uit van ons team

Wij zijn altijd op zoek naar jonge, talentvolle mensen. Aanwerving gebeurt door middel van de publicatie van specifieke vacatures, maar ook via open sollicitaties. Heeft u onlangs een technische of economische opleiding afgerond, of een ander universitaire opleiding die aansluit bij ons bedrijfssegment? Schrijf u dan in! Het hogeronderwijsprogramma van STEF duurt twee jaar en is onderverdeeld in drie stappen: 1. Integratie in een operationeel platform, om ons vak beter te leren kennen 2. Een groeiende verantwoordelijkheid: U neemt steeds complexere taken op u, in het kader van uw professionele en persoonlijke ontwikkeling. 3. Plannen en voorbereiden op de rol en de verantwoordelijkheden die u aan het einde van het programma zal hebben.

Meer informatie