Overslaan en naar de inhoud gaan
Sinds zijn oprichting heeft STEF de spoorwegen en vervolgens de wegen gekruist om het vervoeren van levensmiddelen mogelijk te maken. Het is erin geslaagd een sterk netwerk te creëren dat het mogelijk maakt om een verrijkte en gediversifieerde voedselervaring te dienen, die de consument doet reizen.
STEF logistieke dienstverlener voedingsmiddelen

Het verleden gebruiken om de toekomst vorm te geven.

Al 100 jaar lang zijn we gepassioneerd door onze core business, temperatuurbeheersing. Het is deze passie die ons elke dag weer drijft om ons ten dienste te stellen van producenten en consumenten. Sinds zijn oprichting in 1920 is onze groep voortdurend geëvolueerd om de spelers in de voedings- en consumentensector beter met elkaar te verbinden door de kwaliteit, de naleving van de termijnen en de veiligheid voor de gezondheid van de aan ons toevertrouwde producten te garanderen. Wij blijven innoveren om te voldoen aan de eisen van het verbruik van onze klanten: vermenigvuldiging van alle soorten distributiekanalen, diversificatie van de producten, versnelling van de stromen, enz.

 

STEF milieu duurzaamheid

De uitdagingen van het eeuwfeest: onze acties ter bescherming van het milieu.

STEF is zich bewust van de ecologische belangen en de noodzaak om op alle niveaus te handelen en plaatst milieubescherming in het hart van zijn strategisch plan en voert een proactief en duurzaam milieubeleid. Vermindering van de uitstoot van vervuilende stoffen, beheersing van het energieverbruik, optimalisering van de bedrijfsmiddelen en recycling... Sinds 2009 hebben we ons verbonden aan het CO2-doelprogramma van ADEME. Sindsdien hebben we getracht onze ecologische voetafdruk te verkleinen, met name door nieuwe organisatiemethoden te implementeren en te experimenteren met minder vervuilende alternatieve technologieën.

Deze site maakt gebruik van cookies om het publiek te meten en de ervaring te verbeteren.

Door verder te navigeren op deze website, gaat u akkoord met de voorwaarden van ons cookiebeleid. Voor meer informatie, klik hier